svært ved at mærke egne behovegne behov anne anselmo terapeut
følg psykoterapi på facebookfølg psykoterapeut kbh på linkedin
Psykoterapi kan være med til, at du lærer dig selv bedre at kende. Når du lærer dig selv at kende vil du lettere kunne mærke dine behov, og dermed kan du ... Har en mangel på selvtillid , og har tendens til at underkende dine egne kvaliteter.

At mærke egne behov.

At have svært ved at mærke egne behov kan have mange konsekvenser i hverdagen, følelser af lyst og behov blandes sammen med en følelse af tilfredshed ved at gøre og være noget for andre , ved at "levere varen" og ros og vurderinger fra andre bliver afgørende for hvordan man oplever sig selv.

De grundlæggende følelser som sorg, vrede, glæde, seksualitet mærkes ikke som de signalgivende redskaber de egentlig er, når man ikke mærker sine egne behov. Måske reagerer man med vrede, når man er ked af det, måske med sorg når man er vred….

Årsagerne til at have svært ved at mærke egne behov kan være mange og gennem et terapiforløb kam man opnå en større selvfølelse og bedre adgang til de grundlæggene følelser. Og gennem en bedre kontakt til sig selv også en bedre fornemmelse af den kontakt man har med andre.

" Skridt for skridt, som du går, vil vejen åbne sig for sig" - Sunyata.
Vil du vide mere, kan du kontakte mig allerede idag.

Den individuelle terapi beskæftiger sig med problematikker som f.eks.