københavn psykoterapi søges
psykolog københavn følg os på facebook
anne anselmo psykoterapeut københavn

Generelt i den eksistentielle grundholdning ligger opfattelsen af mennesket som frit og ansvarligt. Jeg har ikke et jeg, der handler for mig. Det er mig der handler.

Den filosofi der ligger bag terapien, er at du ikke har en diagnose eller neurose, der gør, at du handler på bestemte måder, men at du gennem livet har oplevet forskellige ting og gjort dig forskellige erfaringer, der bevirker at du handler og tænker som du gør. De kommer til udtryk i hverdagen og står måske i vejen for at du har det godt.

Dine livserfaringer er baggrund for hvordan, du træffer dine beslutninger, de være sig gode eller dårlige, men set udfra den eksistentielle overbevisning, er det stadig dig, der træffer dem.

I terapilokalet taler vi om de fænomener, der viser sig i din situation lige nu og her, og sammen ser vi på hvordan du kan finde ind til den frihed og det ansvar du har for hvordan du vil have det i dit liv.

Det betyder, at jeg arbejder udfra den eksistentielle overbevisning, at psykoterapi ikke opfattes som behandling, men en mulighed for at forstå det ansvar, vi hver især har for vores eget liv. Menneskelivet er ikke en sygdom, der skal behandles, men en mulighed, der kan leves.

Baggrund:

Jeg har flere års erfaring med terapi, dels i min egen praksis og dels gennem adskillige gruppe forløb hos SR-bistand, frivillig psykologisk rådgivning.

Jeg er kontinuerligt på kursus og efteruddannelse og modtager supervision.

" Menneskelivet er ikke en sygdom, der skal behandles, men en
mulighed, der kan leves" - Karsten Borg Hansen. Vil du vide mere, kan du kontakte mig allerede idag.

Velkommen til min praksis.

 

Jeg vil gerne byde dig velkommen til min hjemmeside. Jeg er eksamineret psykoterapeut med privat praksis centralt i København. Jeg har udviklet dette websted for at formidle hvem jeg er, min terapeutiske stil, fokus og uddannelse. Jeg vil gerne dele min tro på styrken i psykoterapien og i det terapeutiske forhold. Endvidere beskriver jeg specifikke problemer og håber at kunne besvare dine spørgsmål i forbindelse med at overveje et terapeutisk forløb.

 

Læs mere om Anne..