Individuel terapi

Det handler om dig

I en verden, hvor det perfekte er det nye normale, er vi ofte udfordret, når hverdagen ikke hænger sammen. Livet byder på kriser og udfordringer og når livet pludselig gør ondt, kan det være svært, at finde løsninger midt i travlheden.

Hele processen i individuel terapi er centreret om spørgsmålet om selvet. Nogle gange kan livet være svært at overskue og du finder måske ikke mennesker, i din omgangskreds, der kan møde dig uden, at blande deres meninger og holdninger ind i din problemstilling.

Terapitimen opfattes, fra det eksistentielle synspunkt, som et stille øjeblik, hvor du, i samarbejde med mig, har mulighed for, at komme tilrette med dig selv og din tilværelse og hvor jeg, som professionel og erfaren psykoterapeut, møder dig objektivt og hjælper dig til at få overblik og forståelse for dine problemstilling og selvopfattelse.

I det terapeutiske forhold lægges der altså ikke så meget vægt på interaktionen mellem terapeut og klient, som på klientens møde med sig selv. Terapitimen opfattes, som et øjeblik viet til grundig selvundersøgelse Det handler om dig.

Hvorfor individuel terapi?

Individuel terapi er for dig, der sidder fast i uhensigtsmæssige mønstre, som hverken gavner dig eller dine omgivelser. Det kan føles som om de samme problemer vender tilbage igen og igen.

Det kan også være for dig, der pludselig står i en situation, hvor du ikke kan få fodfæste eller finde løsning på hvordan du skal forholde dig til denne situation.

Hvad taler vi om?

Hvad du ønsker at tale om er helt op til dig. 

Det kan være at du:

  • står midt i en personlig krise, grundet f.eks. skilsmisse, stress/angst, dødsfald i familien, problemer i dit parforhold/kærlighedsliv, sygdom eller noget helt andet
  • sidder fast i et mønster, der bliver ved med at spænde ben for dig
  • savner at mærke og finde ind til dig selv og dine behov
  • har en følelse af at være der for andre, men at have svært ved selv at tage imod
  • føler dig trist, vred eller ked af det, uden at have en klar fornemmelse af årsagen
  • ikke føler at du slår til i din hverdag
  • føler dig tynget af mindreværd, skam eller skyld
  • føler dig bremset, begrænset eller ikke tilfredsstillet i dine relationer eller i dit liv
  • har svært ved at finde eller indtage din plads her i livet
  • har svært ved at sig fra og sætte grænser

….Eller måske er det noget helt andet, der fylder for dig?

Din virkelighed og dine behov er udgangspunktet for terapien. 

Det er dialogbaserede samtaler, der tager udgangspunkt i det, der er relevant for dig. Jeg stiller spørgsmål, min opgave er at gøre dem relevante og empatiske.

Og når svarene , i løbet af terapien, giver  mere og mere mening for dig, vil der ske en forandring. En forandring, der giver dig mere af dig selv.

Har du spørgsmål til individuel terapi, tidsbestilling eller andet, kan du ringe til mig på 42364066 eller send en mail.

Jeg tilbyder også online terapi.

"Skridt for skridt, som du går, vil vejen åbne sig for sig." - Sunyata

Menu