Lavt selvværd

Er du kritisk overfor dig selv?

Oplever du at, du er kritisk overfor dig selv? Måler du dig selv med andre og føler at du ikke rigtig slår til? Du vil gerne hjælpe andre, men oplever at, der er for få, der sætter pris på det? Og når der kommer ros og taknemmelighed tilbage, har du svært ved at tage imod? Det synes at prælle af eller forsvinde i et dybt hul? Føler du at du skal gøre dig fortjent til andres opmærksomhed?

Lavt selvværd har symptomer som, pleaser adfærd, svært ved at sætte grænser, kritisk holdning til sig selv, sammenligning med andre, oftest til de andres fordel og man stiller urimelige krav til sig selv. Alle disse negative tanker kan underminere glæde og få alting til at se dystert ud.

Vores selvværd afspejler, hvordan vi opfatter os selv, hvordan vi opfatter andre og hvordan vi håndterer vores liv. Gennem terapeutiske samtaler kan du få mulighed få at lærer dig selv bedre at kende, mærke dine styrker og forstå hvad der virkelig er værdifuldt for dig. Og der igennem få mulighed for at styrke dig selv og mindske følelsen af lavt selvværd.

"Skridt for skridt, som du går, vil vejen åbne sig for sig." - Sunyata

Menu